2011. november 13.

Rendezvény - Megvannak az idei Civil Licit szolgáltatásai


Háztartászöldítő program, egészség ügynökség, mentor-program, fair-bussiness minősítés, önkéntes képzések és programok, családi napok – többek között ezek azok a civil szervezetek által felkínált szolgáltatások, amelyekre 2011. november 17-én vállalati vezetők fognak licitálni a Civil Licit fenntarthatósági árverés keretében. A negyedik alkalommal megrendezésre kerülő esemény célja a for-profit és a non-profit szektor közötti együttműködés elősegítése.

Megszületett a Civil Licit pályázat eredménye, azaz kiderült, hogy melyik az a 15 civil szervezet, akik jogot nyertek arra, hogy szolgáltatásukat a Civil Licit fenntarthatósági árverés keretén belül elárverezzék. „Noha a civil szervezetek szolgáltatásai egy árverésen keresztül kerülnek értékesítésre, mégsem jótékonykodásról szól a Civil Licit fenntarthatósági aukció” – mondta el Kiss Gyöngyvér a Civil Licit egyik szervezője. „A program célja, hogy megmutassuk mindkét félnek, a for-profit és a non-profit szektornak az egymásban rejlő piaci és üzleti lehetőségeket, és ily módon potenciális üzleti partnerként tekintsenek egymásra” – tette hozzá a szervező.

A civil szervezeteknek a társadalmi és környezeti fenntarthatóságot elősegítő projektekkel lehetett pályázni, amely éppúgy irányulhatott családbarát munkahely-politika kialakítására vagy fejlesztésére, mint egészségvédelemre, környezetvédelemre, női munkavállalói szerepek erősítésére, hátrányos helyzetűek segítésére és bármilyen olyan területre, amely egy vállalat számára jelenthet megoldást e csoportok, problémák kezelésében, megoldásában vagy a vállalati kultúra fejlesztésében, a munkavállalók befogadóbbá tételében, a munkatársak együttműködésének javításában.A HÍR FOLYTATÁSA >>

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...