2012. március 2.

Civil szervezetek felkészítése önkéntesek fogadására - képzési felhívás

Az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA) ezúton hirdeti meg Civil szervezetek felkészítése önkéntesek fogadására (Önkéntes menedzsment képzés) című képzési programját.

Az ÖKA küldetésével összhangban a Képzési Programunk célja, hogy segítsük a társadalomban jelenlévő szervezetek, szerveződések és egyének önkéntességgel kapcsolatos ismereteinek fejlesztését. Célunk továbbá, hogy az önkéntesekkel foglalkozó civil és állami szervezetek felkészülten foglalkozhassanak önkéntesekkel, valamint, hogy az önkéntesség eszméje értékteremtő eszközként épüljön be a társadalmi tudatba.

A képzés célja az önkéntesekkel való programszerű együttműködéshez szükséges ismeretek átadása, a civil szervezetek képviselőit képessé tenni a saját szervezetük, mint önkéntes programot befogadó szervezet jellemzőinek meghatározására és önkéntes program-fejlesztési terv kidolgozására.

Képzők:

Az Önkéntes Központ Alapítvány Képzői Körének tagjai egyedülálló szakmai kört alkotnak. Önkéntes menedzsmenthez kapcsolódó tapasztalatokkal rendelkező szakemberek, akik módszer-specifikus tréningsorozaton, ezt követően gyakorlatszerzési folyamaton vettek részt, mely során olyan felkészült képzőkké váltak, akik az országban felmerülő önkéntes menedzsment képzési igényekre rugalmasan tudnak reagálni.

A képzést 2 alkalommal kívánjuk megtartani 2012 első felében az alábbi időpontokban és helyszíneken:

1. 2012. április 11-12
Civil szervezetek felkészítése önkéntesek fogadására (önkéntes menedzsment képzés)
Akkreditációs lajstromszám: PL-2958
Helyszín: Nagykovácsi Vendégfogadó, Nagykovácsi 2094 Kossuth Lajos u. 2.
Képzők: Hajdú-Kis Diána és Kármán Erika.

A 2. alkalom tervezett időpontja: 2012. május 31- június 1. (helyszín Nagykovácsi), mely meghirdetése még a későbbiekben történik. Erre a képzésre a kepzes@onkentes.hu e-mail címen lehet előzetesen a jelentkezési szándékot jelezni.

A HÍR FOLYTATÁSA >>

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...