2012. augusztus 29.

Nőtárs Közhasznú Alapítvány


Szervezet neve: Nőtárs Közhasznú Alapítvány

Szervezet székhelye: 1088 Budapest, Bródy S. utca 9. IV./31.

Képviselő:
  • Joó Zsuzsanna
Cél leírása: A célcsoportjába tartozó hazai és határon túli magyar női nonprofit szervezetek, a női kérdésekkel is foglalkozó civil szervezetek, egyéb női közösségek, azok tagjainak megerősítése, hatékony működésük elősegítése. Információáramlás és kapcsolatépítés, tapasztalatcsere és tapasztalatszerzés, együttműködés segítése hazai és nemzetközi szinten. Szükséges szemléletváltozás előidézése a nemi esélyegyenlőség terén, a társadalmi nemre (genderre) vonatkozó szempontokra való érzékenyítéssel. Női nonprofit hálózat, illetve hálózatok kialakítása.

A Nőtárs Alapítvány küldetése, hogy civil szervezetekkel, vállalkozásokkal és önkéntesekkel együttműködve a vállalkozónők és a civilnők számára Magyarországon és az Európai Unióban képzésekkel, rendezvényekkel, kiadványokkal, partnerkapcsolatokkal, tanácsadással, hálózatok működtetésével,  publicitásokon keresztül a nők vállalkozásait megerősítse és folyamatosan fejlessze, valamint tudatos, önérvényesítésre képes nők hálózatainak kialakításában és megerősítésében vegyen részt.

A Nőtárs Alapítvány célja, hogy a társadalomban és a gazdaságban a gyakorlatban is megvalósuljon a nők egyenlősége tudatos, jól informált, gender-szemléletű nők és férfiak által.

Honlap: www.notars.hu
E-mail: sarkozyildiko@notars.hu
Telefon: 06-30/93-65-137

Megyei nyilvántartási szám 9184 / 2009
Országos nyilvántartásbeli azonosító 20354 / 2004
Eljárt bíróság neve Fővárosi Törvényszék
Határozat száma 60056 / 2004 . 13
Jogerőre emelkedés dátuma 2009. 09. 18.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...