2012. november 20.

Adománygyűjtési lehetőség civileknek

November 22-ig jelentkezhetnek civil szervezetek a hello holnap! adományvonal pályázatára a gyermekek egészségével, oktatásával, az esélyegyenlőséggel vagy az önkéntességgel kapcsolatos programokkal.

A nyertes szervezetek két hónapon keresztül lehetnek kedvezményezettek: az adományvonal hívásával összegyűlő összeg az adott időszakban az ő céljaikat támogatja.

Pályázni az adatlap kitöltésével és az ott felsorolt mellékletek csatolásával lehet. A pályázati adatlap megtalálható a http://www.telekom.hu oldalon, a 2013-as évre szóló pályázatokat pedig a helloholnap_adomanyvonal@telekom.hu címre várják - közölte a Magyar Telekom pénteken az MTI-vel.

A pályázatra olyan programokat várnak, amelyek középpontjában elsősorban a fenntarthatósággal kapcsolatos témák állnak, különös tekintettel a társadalmat leginkább érintő kérdésekre, mint a gyermekek egészségét, oktatását érintő problémák, az esélyegyenlőség vagy az önkéntesség. A cég megítélése szerint ugyanis az e területeken dolgozó nonprofit szervezetek tehetik legtöbbet az egész társadalomért, az ő munkájuk támogatásával érhető el a legjelentősebb kedvező változás.

Forrás : MTI

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...