2013. június 18.

Civil hatásvizsgálati kérdőív

A felmérés célja: A Civil törvény (az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. törvény) hatályba lépése óta bő egy év telt el. Az új jogszabályi környezet alkalmazásában a civil szervezetek és partnereik oldalán egyaránt sok tapasztalat halmozódott fel, amelyek értékesek a civil szektor további fejlődése szempontjából. 

A kérdőív kitöltésével Ön is hozzájárulhat, hogy a jogalkotó számára visszacsatolja személyes tapasztalatait, értékelje az elért eredményeket és azok hasznosulását. Kérjük, segítse munkánkat a kitöltéssel! Kiknek ajánljuk a kérdőív kitöltését? Minden egyesületnek, alapítványnak, civil társaságnak és e szervezetek mindennapi életében aktívan közreműködőnek (könyvelők, szakjogászok, szolgáltatók, stb.) javasoljuk hogy szánjon fél órát a kérdések megválaszolására, amelyek kiértékelését követően a jogszabályi környezet alakítására is mód nyílik.

Nem feltétlenül szükséges minden kérdés megválaszolása, de minél több kérdéssel kapcsolatosan érkezik visszajelzés, az eredmények annál pontosabban felmérhetővé válnak. A kérdőív kitöltése anonim, a kitöltőre utaló konkrét megjelölés nem szükséges.

A kérdőív kitöltésének határideje: 2013. július 6.

A kérdőív itt érhető el: 

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...