2013. július 31.

ÉLET-JEL Egyesület a családok összefogásáért bemutatkozása

Szervezet neve: ÉLET-JEL Egyesület a családok összefogásáért
Szervezet székhelye: 9028 Győr, Pannónia u. 9.
Képviselők:
 • Dérné Faust Imola - elnökhelyettes
 • Hudákné Pető Éva - elnök
 • Jáger Gabriella Judit - titkár
Cél leírása:
 • Az egyesület alapvető célja a családok széleskörű támogatása, családvédelmi tevékenység, kiemelten a nők, asszonyok, családalapítás előtt állók összefogása, támogatása az egyesület, mint szervezeti keret működtetésével. 
 • Azon személyek, vállalkozások, tevékenységek, elképzelések, törekvések támogatása, tervezése és kivitelezése, melyek segíthetik a lányokat, nőket és családtagjaikat abban, hogy rátaláljanak azokra az alternatívákra, amelyek leginkább megfelelnek az egyének, kisebb és nagyobb közösségek igényeinek, érdekeinek, ezáltal védve a család intézményét, és fontos szerepet vállal a mentális és szociális egészség védelmében és megőrzésében. Az egyesület célja, hogy a gyermekvállalási időszakban segítsen az anyáknak, családoknak - egészségi állapotuknak, vágyainak, a tudomány aktuális fejlettségi fokának figyelembevételével - kiválasztani és biztosítani a szülés legmegfelelőbb és legbiztonságosabb körülményeit, valamint azok személyi és tárgyi feltételeit. 
 • Az egyesület célja nők helyi és globális hálózatának létrehozása, közösségi programok szervezésével, információs adatbázis működtetésével. 
 • Kiemelt cél a várandósokkal és kisgyermekes anyákkal foglalkozó szakemberek képzése és továbbképzése. 
 • Az egyesület célja, hogy a hagyományos anyaszerep mindenki számára megtanulható érték legyen. 
 • Az egyesület segíteni kívánja a várandós anyákat a gyermekvállalással kapcsolatos aktuális feladatokban, támaszt kíván számukra nyújtani megváltozott élethelyzet feldolgozásában, a feladatuk miatt érzett szorongás oldásában. 
 • Az egyesület feladatának tekinti a GYES-en vagy GYED-en lévő anyukák támogatását, amely megnyilvánulhat különféle közösségi programok szervezésében, az elhelyezkedésükben való segítségben, kapcsolatrendszer kiépítésében. Az egyesület célja a mentálhigiénés egészségvédelem megvalósulásával a kisgyermekes anyák és családjuk számára mentális, szociális védelem biztosítása. 
 • Karriertervezési tanfolyamokkal, tanácsadással stb. kívánja segíteni az egyesület az anyákat munkaelképzeléseik megfogalmazásában és munkakeresési technikák elsajátításában.
Honlap: shp.hu/hpc/web.php?a=eletjelegyesulet
Facebook: www.facebook.com/groups/487773521237795/?fref=ts
E-mail: auxnerbea@gmail.com
Telefon: +3620-428-6747

Új nyilvántartási szám: 08-02-0062024
Régi nyilvántartási szám: 62024/2007
Alapítás éve: 2007
Adószám: 18985562-1-08
Megye: Győr-Moson-Sopron
Régió: Nyugat-Dunántúl

Közhasznúsági fokozat: közhasznú
Szervezet típusa: egyesület
--------------------------------

Az ÉLET-JEL Egyesület a családok összefogásáértról:

Az alapító okiratból

Az Élet-Jel Egyesület célja azon személyek, vállalkozások, tevékenységek, elképzelések, törekvések támogatása, tervezése és kivitelezése, melyek segíthetik a lányokat, nőket és családtagjaikat abban, hogy rátaláljanak azokra az alternatívákra, amelyek leginkább megfelelnek az egyének, kisebb- és nagyobb közösségek igényeinek, érdekeinek, ezáltal védi a család intézményét, és fontos szerepet vállal a mentális és szociális egészség védelmében, és megőrzésében.

Az egyesület fő tevékenysége

Mindazon programok támogatása, megszervezése és lebonyolítása, mely a fent említett cél érdekében kíván szolgáltatást nyújtani: szakemberek bevonásával.

Együttműködés azon szervezetekkel, személyekkel, melyek támogatják a hazai egészségügyi gyakorlattól eltérő várandós-gondozási, és szüléskísérési módszereket, melyek a nemzetközi szakmai tapasztalatokon alapulnak.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...