2016. április 29.

Magyar Női Unió Egyesület bemutatkozása


Szervezet neve: Magyar Női Unió Egyesület
Szervezet székhelye: 1016 Budapest, Tigris utca 3.
Képviselők:
  • Kerekréti Edit
  • Batthyány-Schmidt Margit
Cél leírása:
  • A nők esélyegyenlőségének javítása, és e téren a nők információval, tanácsadással, képzéssel és egyéb eszközökkel történő segítése a munkába állás, valamint az egyéni tudás és érték kibontakoztatása révén. 
  • A nők családban, a vidék eltartó és megtartó képességében betöltött szerepe elismert legyen. 
  • A párbeszéd elősegítése a jogalkotás, a kormányzati, a civil-, az üzleti és tudományos szféra között annak érdekében, hogy a gazdasági, szociális, foglalkoztatáspolitikai, oktatási, környezetvédelmi, egészség megőrzési és fogyasztóvédelmi téren fennálló feladatok a nők és családok érdekében kerüljenek módosításra. 
  • A nőkre szabott programok, projektek létrehozása.
Honlap: www.mnunio.hu/
E-mail: info@mnunio.hu

Új nyilvántartási szám: 01-02-0015482
Régi nyilvántartási szám: 15482/2013
Alapítás éve: 2013
Adószám: nincs bejegyezve
Megye: Budapest
Régió: Közép-Magyarország

Közhasznúsági fokozat: nem
Szervezet típusa: egyesület
--------------------------------

A Magyar Női Unió Egyesületről:

Civil kezdeményezésű egyesületünk meggyőződése, hogy a jövő fenntartható társadalmának alapjait képezik az olyan értékek, mint szeretet, megbecsülés, gondoskodás.

Uniónk nem hisz a szélsőséges feminista elvekben, célunk a harmóniára való törekvés segítése a női szerep minden területén, mely a nyugodt család és kiegyensúlyozott élet alapja.

A Magyar Női Unió munkája során hidat képez a nők és a döntéshozók, különböző érdekképviseletek közt a nők és családok életét nehezítő körülmények leküzdésének érdekében, nemzetközi szinten is együttműködve olyan szervezetekkel, mint a WUSME (World Union of Small and Medium Enterprises), Copa-Cogeca, ENSZ, EU Bizottságok vagy a Kárpát-medencei magyarság szervezetei.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...