2016. május 7.

Siófoki Nőklub Egyesület bemutatkozása

Szervezet neve: Siófoki Nőklub Egyesület
Szervezet székhelye: 8600 Siófok, Fő tér 2.
Képviselő:
  • Böröcfi Jánosné
Cél leírása:
a./ Fogja össze a város asszonyait, akik az alapszabályban rögzített kötelezettségeket magukévá kívánják tenni. Kapcsolódjanak ki a Nőklub Egyesület összejövetelein az otthoni egyhangúságból, egyedül állók esetében a céltalannak érzett magányosságból. 

b./ Ápolják a szülőváros és lakóhelyük kulturális hagyományait. Segítsenek Siófok szebbé és a Balaton fővárosához méltóvá tételében. 

c./ Vegyenek részt egészségügyi és irodalmi előadásokon és vetítésekkel egybekötött úti élmény beszámolókon. Adjanak egymásnak háztartási tanácsokat a sütésről, főzésről, kézimunkázásról és a takarékosságról. Az előbbivel tudásukat, ismereteiket gyarapítsák, az utóbbival egymás között is cseréljék ki gondolataikat, segítsék egymást jó tanácsokkal. 

d./ Segítsék a tőlük idősebb, betegebb embertársaikat. Próbálják egy kis vidámsággal feloldani a borús napok hangulatát és szürke egyhangúságát. Látogassák meg az Öregek Napközi Otthonát és nyújtsanak át nekik szerény ajándékot évente egy-két alkalommal. A Családsegítő Központ felkérésére is segítség a rászorulókat és vállaljanak részt az aktuális feladatokból. /gyűjtőmunka, propaganda, stb./ 

e./ Minden évben vállalják egy óvoda patronálását. /Kapcsolattartás az intézménnyel, rendezvények lebonyolításának megsegítése, babaruhák készítése, stb./ 

f./ Az Egyesület tagjai kirándulás formájában ismerjék meg jobban hazánk szép tájait, városait. Célul tűzzék ki a határainkon túli Nőklub Egyesületek asszonyaival való kapcsolat teremtését. Lehetőség szerint szervezzenek csere kirándulásokat.

Telefon: +36 84 312 636

Új nyilvántartási szám: 14-02-0000982
Régi nyilvántartási szám: 982/1992
Alapítás éve: 1992
Adószám: 19198080-1-14
Megye: Somogy
Régió: Dél-Dunántúl

Közhasznúsági fokozat: nem
Szervezet típusa: egyesület
--------------------------------

 

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...