2016. június 7.

Nagymama Alapítvány bemutatkozása

Szervezet neve: Nagymama Alapítvány
Szervezet székhelye: 1042 Budapest, Árpád utca 159. 4./14.
Képviselő:
  • Szabó Gábor
  • Bogáncs Sándor 
Cél leírása:
  • Az alapítvány célja a városokban és a falvakban élő emberek kapcsolatának kialakítása, újragondolása, erősítése, hogy abból mindegyik résztvevő értéket kaphasson. Városokban és falvakban élő emberek, családok kölcsönösen találják meg egymást azokkal az igényeikkel és lehetőségeikkel, amelyekkel egymás segítségére lehetnek. 
  • Az alapítvány célja így vidék- és társadalomfejlesztés, amely azáltal valósul meg, hogy lehetőséget kínál minden városi családnak, hogy a lakóhelyükhöz közeli vidéken kapcsolatba kerülhessenek egy vidéki családdal. Ez a kapcsolat, amely önszerveződő módon épülhet fel az ország bármilyen területén, a jelmondatban is sugallt, városban élő gyermek ? vidéki nagymama modellt használja fel, annak minden előnyével. (Az alapítvány jelmondata: "Keress magadnak egy vidéki nagymamát") 
  • A rendszer segítségével a városi családoknak lehetőségük van lakóhelyükhöz közel megtalálni a vidéki háztáji termelőket. 
  • Egy vidéki termelőt több városi család is választhat, illetve egy városi család több termelővel is kapcsolatban lehet. 
  • Az alapítvány a célok érdekében egy " az Internetet segítségül hívó (internetes portál) " kapcsolati rendszert működtet.
Honlap: www.nagymama.hu
Facebook: www.facebook.com/nagymamaalapitvany
E-mail:  info@nagymama.hu
Telefon: 36 30 211 2162

Új nyilvántartási szám: 01-01-0010136
Régi nyilvántartási szám: 10136/2006
Alapítás éve: 2006
Adószám: 18125562-1-41
Megye: Budapest
Régió: Közép-Magyarország

Közhasznúsági fokozat: nem
Szervezet típusa: alapítvány
----------------------------------

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...