2016. június 7.

Orosz Hölgyek Klubja bemutatkozása

Szervezet neve: Orosz Hölgyek Klubja
Szervezet székhelye: 1068 Budapest, Rippl-Rónai utca 23. I.emelet 3.
Képviselő:
  • dr. Majoros Tatjana elnök 
Cél leírása:
  • Érdekvédelmi tevékenység biztosítása a Magyarországon élő, volt Szovjetunió tagállamaiból származó üzleti és tudományos élet területén tevékenykedő nők részére. 
  • Az egyesület tagjai által hasznos és előmozdítandónak vélt társadalmi célok szolgálata, karitatív tevékenységek szervezése, jótékonysági rendezvények szervezése, lebonyolítása, az ilyen típusú rendezvényekből származó bevételeknek a rászorultak részére történő eljuttatása. 
  • Az egyesület feladatának tartja a volt Szovjetunió területéről áttelepült oroszul beszélő hölgyek között a kulturális és a nemzeti identitás megőrzését, továbbá az egymás közötti kapcsolatok építését és ápolását. 
  • Az egyesület célja továbbá a FÁK népei közötti kulturális, sport, valamint gazdasági kapcsolatok építése, ápolása, gondozása és fejlesztése, valamint a FÁK tagállamok nyelveinek, kultúrájának a megismertetése, terjesztése és népszerűsítése rendezvények, megemlékezések és cserelátogatások szervezésével. 
  • Az egyesület továbbá célul tűzi ki a Magyarországon élő tagjai részére történő segítségnyújtást, valamint a tagok foglalkoztatásának elősegítését.
Új nyilvántartási szám: 01-02-0015660
Régi nyilvántartási szám: 15660/2014
Alapítás éve: 2014
Megye: Budapest
Régió: Közép-Magyarország

Közhasznúsági fokozat: nem
Szervezet típusa: egyesület
---------------------------------

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...