Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2011. november 13.

Pályázat - A Dél-alföldi régió lakosságának egészségtudatos életmódját támogató civil szervezetek infrastrukturális feltételeinek fejlesztése


A régióban a civil szervezetek feladatellátást szolgáló feltételrendszere nagy hiányosságokat mutat. Megfelelő infrastruktúra (helyszín, épület, építmény és eszközök) hiányában számos, a régió szempontjából kiemelkedően fontos feladatokat ellátó civil szervezet csak korlátozott módon, vagy kevéssé hatékonyan tud működni.

A fentiek alapján a konstrukció alapvető célja a valós, közcélú és a régió lakossága szempontjából kiemelkedő fontosságú, eddigi tevékenységükkel már alapvető közcélú feladataikat bizonyítottan és tartósan ellátó non-profit szervezetek működési és feladatellátási feltételeinek javítása.


Pályázati határidő: 2011. november 29.A HÍR FOLYTATÁSA >>