Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2011. november 13.

Pályázat - A magyar kultúra értékeinek integrálása a civilek által megvalósított programokba


A Telekom pályázatot írt ki civil szervezetek részére szemléletformáló programok megvalósításának támogatására, "A magyar kultúra értékeinek integrálása a civilek által megvalósított programokba " témakörben. 

A pályázatok elbírálása során olyan programok kerülnek kiválasztásra, amelyek különböző kulturális ágakat és tevékenységeket integrálva működtetnek gyógyító/terápiás, tehetséggondozó, valamint felzárkóztatást segítő, nevelő, fejlesztő és esélyegyenlőségi programok keretében. A beérkezett pályázatokkal kapcsolatos végső döntést a Fenntarthatósági Média Klub hozza meg. Jelen pályázati kiírás céljára a Magyar Telekom hello holnap! kuratóriuma összesen 8 millió forint értékű támogatási keretet bocsátott rendelkezésre. Az egy támogatásra adható minimum összeg 1 millió forint.

Pályázati határidő: 2011. november 15.


Folytatás >>