Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2011. november 14.

Pályázat - Online akciós portál indul a civilek támogatásáért


Civilszervezetek jelentkezését várja a Mark-R Reklám-Marketing Kft. A kiválasztott szervezetek az adományozók által aukcióba bocsátott termékek elárverezéséből származó bevétel előre meghatározott százalékával részesülnek!

A Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány és az Mark-R Reklám-Marketing Kft kiírja pályázatát civilszervezeteknek online jótékonysági árverési rendszerbe történő belépésre. A 2011. novemberben induló www.jotekonysagiaukcio.hu portálon a programba csatlakozó civilszervezeteket az adományozók által aukcióba bocsátott termékek elárverezéséből származó bevétel előre meghatározott százalékával részesülnek!

A NIOK Alapítvány és a Mark-R Reklám-Marketing Kft közös programja annak érdekében indul, hogy erősítse a társadalom adományozásról alkotott képét, még egy eszközt kínálva a jótékonyság megvalósításának. Az új eszköz a jótékonysági árveréseket kívánja a virtuális térbe átültetni, ezzel is hangsúlyozva az adományozás fontosságát, bemutatva a civilszervezetek tevékenységének társadalmi hasznosságát.

Az adományokat közismert emberek, vállalatok és magánszemélyek egyaránt felajánlhatnak a portálon.
A programba belépő civilszervezetek lesznek azok, akik kaphatják a jótékonysági árverés segítségével befolyt összegeket a 20%-os rendszer üzemeltetési díj levonása után.
A terméket felajánló adományozó illetve a licit nyertese fele-fele arányban dönthetik el, hogy az árverésen befolyt összeget mely szervezetnek kínálják föl. Ezen a módon mind a felajánló mind a vevő maximum 2-2 szervezetet jelölhet meg. Amennyiben két szervezetet választ kedvezményezettnek, abban az esetben meghatározhatja, hogy a két szervezet között milyen arányban kívánja az befolyt összeget szétosztani. A licitálók, már mindezen információk birtokában hozhatják meg döntésüket.


A HÍR FOLYTATÁSA >>