Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2011. december 5.

„HATYARIPE – Megértés” Program záró konferenciája, 2011. december 8.

A Nonprofit Szövetség és konzorciumi partnerei (MEOSZ, PEMEROSZ) szeretettel meghívják Önöket a „HATYARIPE-MEGÉRTÉS” Program és az Arcok a Médiában Program december 8-ai záró konferenciájára.

A Nonprofit Szövetség és konzorciumi partnerei Tisztelettel meghívják Önt a TÁMOP-5.5.4/A-09/1-2009-0008 számú „HATYARIPE – Megértés” Program záró konferenciájára

2010 szeptemberében tizenöt hátrányos helyzetû ember – nõk és férfiak, fogyatékossággal élõk (mozgáskorlátozottak) és roma származásúak – ismét iskolapadba ültek, hogy hat hónapos szerkesztõ, illetve rendezõ- és utómunka-asszisztens képzésen vegyenek részt majd elhelyezkedjenek képzettségüknek megfelelõ munkakörbe. A záró konferencia a program tapasztalatait, sikereit, nehézségeit osztja meg.

A konferencia idõpontja: 2011. december 8. (csütörtök) 10.00- 12.30 óráig

A konferencia helyszíne: Bethlen Gábor Alap Magyarság Háza, 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Deák terem.


A HÍR FOLYTATÁSA >>