Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2011. december 19.

Jól-Lét - Felhívás munkaerőpiaci programban való részvételre

A Jól-Lét Közhasznú Alapítvány a Pro-Human Kft., a SANE Produkció Bt. és a MATISZ közreműködésével valósítja meg gyermekvállalás miatt pályaújrakezdés előtt álló szülők munkaerőpiaci reintegrációját célzó projektjét.

Az Alapítvány munkatársai a program időtartama alatt folyamatosan támogató szolgáltatásokkal segítik a program 20 résztvevőjének elhelyezkedését, munkában maradását, munkavégzésük és magánéletük összehangolását. A ProHuman Kft. 10 fő foglalkoztatását vállalja.

Jó kapcsolatteremtő képességgel rendelkező, ügyfélorientált, lendületes, munkavégzés iránt motivált, a 2012.december 30.-ig tartó projektben maradást, továbbá azon túl a projektet érintő kapcsolattartás feltételét vállaló, önmagukért és vállalásaikért felelősséget érző jelentkezőket várunk.

A HÍR FOLYTATÁSA >>