Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2011. december 5.

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet Szervezeti és Működési Szabályzatáról 39/2011. (XII. 2.) NGM utasítás

39/2011. (XII. 2.) NGM utasítás
a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet Szervezeti és Működési Szabályzatáról


A központi államigazgatási szervekről, valamint a Kormány tagjai és az államtitkárok jogállásáról szóló 2010. évi XLIII. törvény 73. § (1) bekezdésében meghatározott hatáskörömben eljárva, a jogalkotásról szóló 2010. évi CXXX. törvény 23. § (2) bekezdésére, valamint a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézetről szóló 292/2006. (XII. 23.) Korm. rendelet 2. § b) pontjára figyelemmel a következő utasítást adom ki:

1. §
A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet Szervezeti és Működési Szabályzatát a mellékletben foglaltak szerint határozom meg.

2. § 
(1) Ez az utasítás a közzététel napját követő napon lép hatályba.

(2) Hatályát veszti a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet 2007. április 25-én jóváhagyott Szervezeti és Működési Szabályzata.

(3) A Szervezeti és Működési Szabályzatot (a továbbiakban: Szabályzat) közzé kell tenni a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet honlapján.

A HÍR FOLYTATÁSA >>