Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2011. december 2.

Pályázat - Komplex felzárkóztatás az LHH kistérségekben

Két új pályázati kiírás jelent meg a Társadalmi Megújulás Operatív program keretében a leghátrányosabb kistérségekben élők komplex felzárkóztatása céljával TÁMOP 5.1.1-11/1 /A kódszámú) pályázat.

A konstrukció közvetlen célja a 311/2007. (XI. 17.) kormányrendeletben meghatározott leghátrányosabb helyzetű kistérségekben élők komplex felzárkóztatása, a gyermekek esélyeinek növelése, a társadalom hátrányos helyzetű tagjainak társadalmi és munkaerő-piaci integrációjának elősegítése. A pályázat támogatja továbbá az önszerveződést, a közösségi szemlélet kialakítását, és ezáltal a helyi civil társadalmat. Jelen forrásból csak azon kistérségek részesülhetnek támogatásban, melyek jelen kiíráshoz illeszkedő projektterve szerepel a 2010. január 1-i LHH zsűri által jóváhagyott projektcsomagokban.

A pályázatok benyújtásának határideje: a megjelenés napjától számított 10. naptól - 2012. január 31-ig.
Az Új Széchenyi Terv keretében kiírásra került az LHH kistérségek projektjei című (TÁMOP 5.1.1-11/1/B kódszámú) pályázat.


A HÍR FOLYTATÁSA >>