Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2011. december 15.

Pályázat - Nemzetközi Visegrádi Alap stratégiai támogatások

A Nemzetközi Visegrádi Alap a 2012-es évre is meghirdeti hosszú távú, valamennyi visegrádi országot érintő projekteket támogató stratégiai támogatásait. (Visegrad fund)

A Nemzetközi Visegrádi Alap meghirdette 2012. februári határidejű stratégiai támogatások pályázatát. A támogatásra hosszú távú, valamennyi visegrádi országot érintő projektekkel lehet pályázni.

A stratégiai pályázatok 2011-es prioritásai:
  • Internal Cohesion of the Visegrad Group (A Visegrádi Csoport belső összetartása);
  • Promotion of the Visegrad Group in Central Europe and the EU as Part of the 20th Anniversary of the V4 (A Visegrádi Csoport közép-európai és európai uniós népszerűsítése a V4-ek 20. évfordulója alkalmából);
  • Social Inclusion of the Roma Population (A roma népesség szociális befogadása);
  • Youth and Sports Exchanges (Ifjúsági és sporttal kapcsolatos csereprogramok).
A stratégiai támogatások teljes összege 400 ezer euró. A elnyerhető támogatás összege a projekt költségvetésének legfeljebb 70%-a lehet.

Pályázati határidő: 2012. február 15.

A HÍR FOLYTATÁSA >>