Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2012. január 9.

Fórum az Új Civil Törvényről

2011. december 5–én elfogadták a 2011. évi CLXXV. törvény mely az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásáról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szól. A keret jellegű törvény számos újdonságot tartalmaz a civil szervezetek számára. 

A Főpolgármesteri Hivatal Civil Irodája és a NIOK Alapítvány ezért fórumot szervez az Újvárosházán január 26-án, melynek keretén belül a civil szektor jobban megismerheti a törvényt és annak új elemeit.

Esemény időpontja: 2012. január 26
Jelentkezési határidő: 2012. január 24
Helyszín:  Budapest, Újvárosháza (V. ker., Váci utca 62-64)

Program:
14:30-15: Regisztráció
15 óra: Köszöntő – Csomós Miklós Főpolgármester-helyettes úr
15:10: Tájékoztató a Civil törvényről – Dr. Latorcai Csaba helyettes-államtitkár úr, Közigazgatási és Igaszságügyi Minisztérium
15.50 -16.20: Kérdések – válaszok – Moderátor: Scsaurszki Tamás (NIOK Alapítvány)

A rendezvényen való részvétehez regisztráció szükséges.