Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2012. február 24.

NEA képzés meghívó

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium valamint a Wekerle Sándor Alapkezelő tisztelettel meghívja Önt a "A Nemzeti Civil Alapprogram (NCA) és a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) jogszabályi környezetének módosulásához kapcsolódó, egységes és hatékony gyakorlati jogalkalmazást elősegítő országos képzési program" (ÁROP-2.2.10-10-2010-0001) keretében megrendezésre kerülő szakmai képzésre.

Az elméleti és gyakorlati képzés során a civil jogi szabályozás változásairól, a civil támogatási rendszer új szabályairól, a NEA szervezetéről és működéséről a minisztérium illetékesei fognak beszélni.

A pályáztatási folyamatot, valamint az EPER pályáztatási rendszert a Wekerle Sándor Alapkezelő munkatársai mutatják be gyakorlati szempontokból a szervezeteknek.

A képzés Európai Uniós forrásból valósul meg, erre való tekintettel a résztvevőknek nem kell képzési költségtérítést fizetniük.

Sajnos technikai okok és rendelkezésünkre álló limitált infrastruktúra miatt, előre láthatólag nem tudunk valamennyi jelentkezőnek helyet biztosítani a választott oktatásaink alkalmával, illetve a nagy létszámú jelentkezés miatt a budapesti helyszínen civil szervezetenként csak egy résztvevő részvételére van lehetőség.

A képzésen részt venni csak érvényes regisztrációt követően lehet.

Regisztrálni az alábbi elérhetőségen lehet:
www.wekerle.gov.hu honlapon "NEA képzés regisztráció" címszó alatt.