Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2012. augusztus 31.

Jó együtt tervezni - Konfliktuskezelés

A BOCS Alapítvány családi élet programjai a Móri kistérségben - Jó együtt tervezni 

A BOCS Alapítvány szeretettel meghívja Önt és kedves családját a TÁMOP-5.5.1.B A családi közösségi kezdeményezések és programok megerősítése című pályázat keretében 2012.07.01.-2013.12.31. között megvalósuló programokra. A projekt az Európai Unió támogatásával az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg, így a részvétel ingyenes. A programok ideje alatt az előre bejelentkezett résztvevők számára ellátást, ismeretterjesztő anyagot és 3 éves kortól gyermekfelügyeletet biztosítunk!

Rendezvény: Tematikus előadások II.
Konfliktuskezelés


Időpont: 2012.09.09. (vasárnap) 14:00-17:00

Helyszín: Bodajk, Tölgyes tábor (8053 Bodajk, Tábor utca 2.)

Előadó: Dr. Mészáros Ádám párkapcsolati mediátor.

Téma: Konfliktuskezelés a párkapcsolatban. Hogyan kezeljük a rendszeres vádaskodást és a szemrehányásokat a párunktól? Mit lehet tenni, ha egyre gyakrabban érzünk szeretethiányt a házasságunkban?

Az előadóról: Munkája során – kommunikációs módszerek segítségével – olyan pároknak, házaspároknak segít kezelni a párkapcsolati problémáit, akik már annyira eltávolodtak egymástól, hogy nem képesek megbeszélni és megoldani azokat. Hogyan kezeljem a párommal a konfliktusainkat? című tanulmányát eddig több, mint 30.000-ren olvasták. Párkapcsolati konfliktuskezelés témában az m1, az RTL Klub illetve a Kossuth Rádió műsorainak meghívott szakértője.

A meghívót ide kattintva tudja letölteni.