Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2012. szeptember 11.

A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása - tréning

A Franklin Covey Magyarországnak köszönhetően 2 fő civil szférában tevékenykedő kisgyermekes szülő/ GYES-ről visszatérő számára felajánlunk két helyet az alábbi tréningre:

JÓL-LÉT Alapítvány csapata

Meghívó
A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása
című háromnapos tréningre

Kiemelkedően sikeres program egy kiemelkedően sikeres üzletembertől.
Tudta, hogy 7 új szokás felvételével 180 fokos fordulatot érhet el az életében?

A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása tréninget a FranklinCovey Magyarország anyagi és szakmai támogatásának köszönhetően a JÓL-LÉT Alapítvány szervezi, így biztosítva azt, hogy elsősorban kisgyermekes nők / szülők, vagy hosszabb kihagyás után a munkába visszatérők számára is hatékony támogatást nyújtsanak eredményességük fejlesztésében. Azokat várjuk a díjmentes tréningre, akik szívesen tesznek önmagukért, fejlődésükért, tudatosan formálják jövőjüket.

A JÓL-LÉT Alapítvány immár 10 éve a kisgyermekes szülők fejlesztése irányában kötelezte el magát, kiemelten szem előtt tartva a személyiségfejlesztés fontosságát, így a jelen együttműködésre joggal büszke!

A FranklinCovey magyarországi csapatának küldetése, hogy a kiválóság alapelveinek gyakorlásával és tanításával alternatívát mutatva jobbá tegye Magyarországot. A magasztos célban tényleg hisznek, és tesznek érte lépésről-lépésre a befolyásolási körükön belül. Több év után végre elérték azt a stabilitást, hogy valódi CSR tevékenységeket is tudnak végezni.

"A bennem rejlő vezető" iskolafejlesztési programjukon túl idén néhány kiváló nonprofit szervezet bevonásával a két leginkább eredményességnövelő programjukat (A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása, valamint a Leadship - kiváló vezetők, kiváló csapatok, kiváló eredmények) szervezik meg díjmentesen, olyanok részére, akik jelenlegi helyzetükben, saját erőből nem jutnának el a programra, azonban a tréning mindennapi életükben valódi segítség tud lenni.

A kínált program értékét az is tovább növeli, hogy mostantól a tréningen résztvevők felelőssége is az itt elsajátított ismeretek hatékony és sikeres alkalmazása, az inspirációk továbbadása.

Időpont: 2012. szeptember 20-21-22., minden nap 9.00-től 17.00 óráig.

Helyszín: Budapest, Németvölgyi út 64.

Trénerek: Dr. Szilágyi Judit és Bódog Norbert.

Részvétel kizárólag előzetes regisztrációval lehetséges, az alábbi linken elérhető űrlap kitöltésével! Kérjük, hogy csak abban az esetben regisztráljon, ha mindhárom tréningnapon (csütörtök, péntek, szombat) tudja vállalni a részvételt! A díjmentességet csak abban az esetben tudjuk biztosítani, ha a résztvevő mindhárom tréningnapon megjelenik. A jelentkezés határideje 2012. szeptember 11. Szeretettel várjuk!

Jelentkezési lap