Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2012. szeptember 4.

Konfliktusok és esélyegyenlőség 2012. szeptember 21.


ELTE Társadalomtudományi Kara és Informatikai Kara az INFOTÁRS projekt (TÁMOP 4.1.2/A/2-10/1-2010-0011) keretében konfliktusmenedzsment képzési programot dolgozott ki egyetemi hallgatók és diplomás humán szakemberek számára. 

A képzés célja, hogy a szakemberek a felsőfokú végzettséggel rendelkező vezetők, értelmiségiek, különböző szakmai csoportok (HR-esek, tanárok, szociális szakemberek, önkormányzati dolgozók, helyi civil szervezeti munkatársak stb.) krízis-kezelő kompetenciái erősödjenek és képesek legyenek – saját szakmai kompetenciájukban –az akut konfliktushelyzetek kialakulásának megelőzésésére, felismerésére illetve a kialakult helyi válságok kezelésére  szükséges ismeretek és készségek elsajátítása.

A képzési program a szociális továbbképzési rendszerben akkreditálásra került, (továbbképzési pontértéke 40 pont), amelyet októberben hirdetünk meg a Társadalomtudományi Karon. A projekt keretében olyan komplex rendszerű, távoktatási (blended-learning) képzést alakítottunk ki, amely alkalmazkodik a munkavállalók időbeosztásához.

Ennek a projektnek zárókonferenciájára kerül sor 2012. szeptember 21-én a két Kar közös szervezésében.
A konferencia ingyenes és nyilvános, de regisztrációköteles.