Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2012. szeptember 20.

Mitől szül a magyar nő?


Bábák, szülészek és döntéshozók vitája a szülésről

Mi az a támogató környezet, amitől egy nő több gyermeket vállal? Milyen jogszabályok, milyen társadalmi háttér kell hozzá? Többet szül-e, ha maga választhatja meg, hol és hogyan jön világra gyermeke? Milyenek a magyar szülészetek, hogy működik az otthonszülés?

A fentiekről Lesley Page bábaprofesszor, a Brit Királyi Bábakollégium elnöke, dr. Csákány György a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház osztályvezető főorvosa, Horváth Ildikó főosztályvezető (Emberi Erőforrások Minisztériumának Egészségügyért Felelős Államtitkársága), és Görbicz Adria bába vitatkoznak. A beszélgetés elején házi őrizetéből Geréb Ágnes foglalja össze véleményét.

A moderátor Varró Szilvia, az X Kommunikációs Központ alapítója lesz.

Időpont: 2012. szeptember 24. 16 óra
Helyszín: Kino Mozi 1137 Budapest, Szent István krt 16.

További információ:
info@szuleteshaz.hu
0630/901-11-29