Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2012. szeptember 6.

Parlamenti szavazás a családon belüli erőszakról

Kedves Alapítványi Vezető!

A május elsején lezárult népi kezdeményezés eredményeként a parlament napirendre tűzte a családon belüli erőszak, mint önálló büntetőjogi tényállás szabályozásának megvitatását. Az ügyet 2012. szeptember 11-én hajnali három órakor tárgyalják. Bízunk abban, hogy az időpont ellenére megfelelő figyelmet kap a téma, amelyért közös erővel küzdünk.

A parlamenti vita nyilvános, így amennyiben kíváncsiak a fejleményekre, a képviselők segítségével igényelhetnek karzatjegyet. Részleteket a http://www.parlament.hu/parl/hun/tajekoztato.htm oldalon találnak.

Reméljük, hogy a közös erővel összegyűjtött 103 159 aláírás és a példátlan összefogás eléri célját és kezdeményezésünk támogatást nyer.

Üdvözlettel,
Tóth Veronika, az AVON Magyarország kommunikációs vezetője


Az alábbi oldal like-olásával további támogatását fejezheti ki annak érdekében, hogy a parlament érdemben vitassa meg a témát: http://www.facebook.com/csberoszak