Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2012. október 30.

A Jól-Lét a Civil Liciten – licitáljon az Ön vállalata is!

Humánerőforrás-szolgáltatás szakértő civil szervezettől – licitáljon ön is!

Kismamák visszatérését és orientációt segítő képzési program – erre és ehhez hasonló civil szervezetek által felkínált vállalati programokra lehet licitálni az idei Civil Licit aukción 2012. november 6-án. Az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Civil Licit célja, hogy ösztönözze a non-profit és a for-profit szektor együttműködését, a vállalatok társadalmi felelősségvállalását.

A JÓL-LÉT Közhasznú Alapítvány pályázat útján nyerte el a jogot a Civil Liciten való részvételre, a beérkezett pályaműveket egy független bírálóbizottság bírálta el, fő szempontok voltak az ár-érték-arány és a projektmenedzsment szemlélet.

Az aukción Ön „MÁSIK FÉL” tréningünkre licitálhat, melyet a sikeres licitálást követő konzultáció során a szervezeti igényekre szabva tetszőleges ütemezéssel valósítunk meg.

Mit nyer az Ön vállalata a programmal?


A “MÁSIK FÉL” tréninggel a vállalat felkészíti a GYES/GYED-en lévő munkavállalóit a visszatérésre, és új belépőit orientálja, közvetlenül kommunikálni tud velük. A „MÁSIK FÉL” tréningrésztvevői (inaktív dolgozók, GYES-ről visszatérők, pályakezdő új belépők) összesen 16 órában megismerik a „másik fél”, a munkáltató szempontjait, pozícionálják helyüket a szervezetben, fejlődnek felelősségvállalásban. Motivációjukban a fókusz a külsőről a magasabb szintű belső motivációra helyeződik át. A szervezet érett, motivált dolgozókat tud integrálni, akik hatékonyabb munkavégzést produkálnak, beilleszkednek a szervezeti kultúrába.

Kikiáltási ár: 200.000 Ft, mely tartalmazza az igényfelmérést, a tréneri óradíjat, a tananyagot és az utánkövetést.

Részleteket programunkról itt olvashat: http://civillicit.hu/2012/09/jol-let-kozhasznu-alapitvany-masik-fel-trening/, amennyiben további információra, vagy referenciára van szüksége a szolgáltatásról, hívja a 204832536-os telefonszámot.

A Civil Licit fenntarthatósági aukcióra 2012. november 6-án 11 órakor kerül sor a Design Terminálban, ahol vállalatok vezetői licitálnak majd a felkínált szolgáltatásokra. A szervezők várják azon vállalatok jelentkezését, akik nyitottak a civil szervezetekkel való együttműködésre, és e játékos formában kezdeményeznének párbeszédet a non-profit szektorral.