Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2012. október 30.

Megalakult a Nők Lázadása Egyesület

2012. október 28-án tizenöt alapító tag megalapította a Nők Lázadása Egyesület. Valamennyien a Nők Lázadása facebook-oldal és -csoport, valamint a Nők Lázadása tüntetés szervezői. Az egyesület elnöke Lovas Nagy Anna.

Az egyesület célja egy olyan pluralista, demokratikus és toleráns közélet kialakításában való részvétel, amely lehetővé teszi, hogy a nők a jelenleginél sokkal nagyobb mértékben jelen legyenek a közéletben, aktívabban képviseljék érdekeiket, álláspontjukat karakteresen kifejezésre juttassák, nem csak a nőket közvetlenül érintő kérdésekben, hanem a közügyek mindegyikében.

További információ a Facebookon itt