Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2012. november 29.

Magyar Üzletasszonyok Egyesülete évzáró klubeseménye


A Magyar Üzletasszonyok Egyesülete nevében meghívunk a hagyományos Évzáró Klubeseményünkre, amelyet idén is a jótékonyság jegyében szervezünk.

A hagyományos évzáró rendezvényünkön ezúttal is lehetőséget biztosítunk a tagok és leendő tagok vállalkozásainak bemutatására, és kapcsolatépítésre egyaránt. A rendezvényen jótékonysági tombolát, karácsonyi vásárt és természetesen az elmaradhatatlan árverést is megtartjuk!

Időpont: 2012. december 3. (hétfő), 17.00-20.00

Helyszín: H13 Diák-és Vállalkozásfejlesztési Központ, 1085 Budapest, Horánszky utca 13. (egyesületünk új klubhelyszíne)

Program:

16.45-17.00: regisztráció

17.00-17.10: köszöntés: Tar Judit (MÜE Elnök), Zékány Zoltán (H13 Szakmai Igazgató), Benke Éva (az Est Háziasszonya)

18.00-18.30: Jótékonysági árverés, bazár – azaz ’kacatlicit’: Licitálás a tagok által hozott tárgyak egyrészről megszerzéséért, másfelől elsózásáért. Várjuk azokat a kisebb nagyobb kacatokat vagy kincseket, amelyek másoknak örömet szereznek, vagy éppen jót derülhetnek rajta. (Az összegyűlt adományokból befolyt összeget az Egyesület a Tóth Aladár Zeneiskola Alapítványa számára ajánlja fel.)

19.15-19.25: sütiverseny eredményhirdetés

19.25-19.45: tombola sorsolás

19.45-20.00: pezsgős koccintás

17.00-20.00: a rendezvény alatt folyamatosan tart a karácsonyi vásár (a tagok termékeinek, szolgáltatásainak bemutatása, kirakodása)

A rendezvényre idén is várjuk a tagok tombola felajánlásait saját termékük vagy szolgáltatásuk formájában.

Emellett hagyományt teremtve meghirdetjük a házi sütemények versenyét, amely során az Egyesületi tagok saját készítésű finomságaikat nevezhetik be a versenybe, a vendégek pedig szavazhatnak rájuk, a végén pedig eredményt hirdetünk.

Az évbúcsúztató klubestünkön nemcsak klubtagokat, hanem barátaitokat is szívesen látjuk!

A vásárra és a házi süti versenyre való jelentkezést, valamint a tagok jótékonysági felajánlásait Kormos Beánál a kormos.bea@matadoor.hu e-mail címen várjuk.

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékotokat e-mailben jelezzétek Beánál!

Üdvözlettel:

Tar Judit
Elnök
Magyar Üzletasszonyok Egyesülete