Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2012. november 29.

NAV tájékoztatás az Szja 1%-os kiutalásban részesült, elszámolásra kötelezett kedvezményezetteknek

Ismételten felhívjuk a figyelmüket arra, hogy jogszabályváltozás következtében a 2011. évben kiutaltSzja 1 %-os összegek felhasználására, illetve a 10KOZ bizonylatban tartalékolt összegekre vonatkozó adatokat a 11KOZ számú közleményben az arra kötelezett kedvezményezettnek 2013. május 31-ig, kizárólag elektronikus úton, az Ügyfélkapun keresztül kell megküldenie az állami adóhatóság részére.

A civil kedvezményezettnek a 2012. évben átutalt Szja 1 %-os összegek felhasználására, illetve a 11KOZ bizonylatban tartalékolt összegekre vonatkozó adatokat 2014. május 31. napjáig a 12KOZ számú közleményben kell az állami adóhatóság részére elektronikus úton, az Ügyfélkapun keresztül megküldenie.

A 11KOZ számú közlemény 2013. január hónaptól, a 12KOZ számú közlemény 2014. január hónaptól lesz letölthető a NAV honlapjáról.

Forrás: NAV