Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2012. november 26.

NEA Pályázati Információs Nap 2012. december 6., Budapest

Tisztelettel meghívjuk Önt 2012. december 6-án 9.30-ra a Nemzeti Együttműködési Alap „Civil szervezetek működési célú támogatása 2013.” című pályázatával kapcsolatban tartandó információs napra.

A találkozó helyszíne:
Óbudai Kulturális Központ, Budapest, III. ker. San Marco u. 81. Színházterem.

A tervezett program:

  9.30 Regisztráció
10.00 Segédlet a NEA 2013 működési pályázatához. Előadója a budapesti Civil Információs Centrum pályázati szaktanácsadója
11.00 Az EPER rendszer használatának ismertetése. Előadója az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (EMET) munkatársa.

A várhatóan nagy érdeklődésre, valamint a terem korlátozott befogadó-készségére való tekintettel a programon való részvétel kizárólag előzetes regisztráció alapján lehetséges.

A jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk elfogadni. Kérjük, a kitöltött jelentkezési lapot legkésőbb 2012. december 3-ig küldje el a cic@szazadveg.hu e mail címre.

További kérdéseivel keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken:
Huszár Orsolya
Budapesti Civil Információs Centrum
06-1/274-5297 vagy 06-20/510-1261