Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2012. november 30.

Segítségnyújtás a szexuális erőszak áldozatainak


Meghívó a "Segítségnyújtás a szexuális erőszak áldozatainak: szakmaközi együttműködés és társadalmi tudatosság" című konferenciára

A KERET Koalíció tisztelettel meghívja Önt konferenciájára:

Segítségnyújtás a szexuális erőszak áldozatainak: 
szakmaközi együttműködés és társadalmi tudatosság

Időpont: 2012. december 10-én (hétfőn) 10:00-15:45 között
Helyszín: Európai Ifjúsági Központ, 1024 Budapest, Zivatar u. 1-3.

A szexuális erőszak áldozatai számára segítséget nyújtó KERET Koalíció („Koalíció a szexuális Erőszak Ellen a Túlélőkért”) 2010-ben alakult meg magyarországi civil jogvédő szervezetekből – Amnesty International Magyarország, MONA Alapítvány, NANE Egyesület, Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség, PATENT Egyesület –; a Koalícióhoz később támogató szervezetként csatlakozott a Stop Férfierőszak Projekt.

Jelen konferencia célja a Koalíció 2010–2012-ben ­– a Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundation – OSF) támogatásával végzett tevékenységeinek bemutatása, valamint szakmai eszmecsere kezdeményezése a szexuális erőszak áldozatainak való segítségnyújtás témájában. A konferencia a 16 Akciónap a Nők Elleni Erőszak című rendezvénysorozat keretében kerül megrendezésre.

Részvételi szándékát, kérjük, legkésőbb 2012. december 3-ig jelezze a keretkoalicio@gmail.com címen.
A résztvevők száma korlátozott, a regisztrációkat érkezési sorrendben fogadjuk el.

További információ