Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2013. január 10.

Lelki edzőtábor anyáknak január 17-18-án!


Keresed az utad, de nem találod? Dolgoznál, de nehéz megtenni az első lépést, hogy a gyermeknevelés után/mellett dolgozz? Szeretnéd megismerni a legújabb trendeket a munka világában? Szükséged van praktikus tudnivalókra egy profi önéletrajz elkészítéséhez?

Azok közé szeretnél tartozni, akik büszkén és bátran beszélnek arról, amiben a legjobbak? Vágysz arra, hogy egyéni foglalkozás keretében is többet tudj meg magadról? Még soha nem beszéltél egy coachnak a dilemmáidról? Elakadtál? Vagy csak foglalkoznál egy kicsit magaddal?

Gyere, és győzd le a bizonytalanságot! Tedd meg a legfontosabb lépéseket, segítünk! Csoportos tréning 18 órában + személyre szabott coaching + Nóra a rengetegben könyv most csak 16.000 Ft! Költs magadra óránként 842 forintot, hogy feltárd és elérd a céljaidat! Várunk január 17 és 18-án!

Jelentkezés itt: Online jelentkezés