Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2013. február 28.

A közérdekű önkéntes tevékenységről törvénytervezet

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma véleményezésre közreadta a közérdekű önkéntes tevékenységről szóló törvény módosításáról készült kormány-előterjesztés tervezetet. 

Véleményezési határidő: 2013. március 1.

A közérdekű önkéntes tevékenységről szóló 2005. évi LXXXVIII. törvény hatálya alatt önkénteseket fogadni kívánó szervezeteknek ez irányú szándékukat be kell jelenteniük az Emberi Erőforrások Minisztériumának. A tervezet szerint a törvény az adatlapot már nem csak annak adattartalmát szabályozza, az adatlapot a megadott adattartalommal a minisztérium rendszeresíti. A tervezet tartalmaz továbbá néhány pontosítást is.

Jogszabálytervezet elérhető a kormany.hu honlapról.

Véleményezés email címe: kozerdeku.onkentesseg@emmi.gov.hu

Forrás: OrientPress Hírügynökség