Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2013. február 8.

Kult-Túra 2013 pályázat


A családbarát munkahelyeket és/vagy a munka-magánélet egyensúlyát értékteremtő módon elősegítő legjobb kulturális szolgáltatások Magyarországon

Pályázni egy időben több kulturális programmal, szolgáltatással (maximum 3) is lehet, emiatt találja ugyanazt a kérdéssort 3x egymás után az adatlapon.

A kérdőívben megfogalmazott kérdések célja, hogy orientálja és összehasonlíthatóvá tegye a válaszokat. Ha egy kérdést irrelevánsnak érez a kezdeményezéssel vagy a céggel kapcsolatban, átugorhatja. Hasonlóképpen, ha van olyan téma, amely az Ön véleménye szerint kimaradt, vagy szorosan hozzátartozik az eset megértéséhez, kérjük, írja be.

A kérdésekre kérjük, hogy röviden esszé formátumban válaszoljon az egyes blokkok végén található válasz sorban. Narancssárga színnel jelöltük azokat a mezőket, ahová a válaszokat várjuk.

A pályázat kötelező tartalmi elemei: 

1. A pályázó(k) adatai (a cég neve, székhelye, a programban résztvevő munkatársak bemutatása).
2. A program részletes leírása, ha már megvalósult, akkor eredményeit összesítő jelentés.
3. Egyéb dokumentumok, amelyek a pályázó megítélése szempontjából fontosak lehetnek, és a pályázó eredményeit bizonyítják (pl. díjak, elismerések, publikációk, sajtó- és egyéb promóciós anyagok)

Figyelem!  Jelen pályázatot benyújtani csak azok a szervezetek tudják, akik  március 13-án  éjfélig a  részvételi szándéknyilatkozat kitöltésével, megküldésével, és a 15.000 Ft+ÁFA összegű nevezési díj megfizetésével részvételi szándékukat elöljáróban jelzik.
                                             
További információk itt