Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2013. május 30.

Statisztikai adatszolgáltatás a 2012. évről

Az adatszolgáltatás teljesítéséhez a Statisztikai jelentés a nonprofit szervezetek tevékenységéről, 2012 című, 1156 számú űrlapot kell kitöltenie minden civil szervezetnek.

A kitöltés során a szervezeteknek alapadataikon túl adatot szolgáltatnak tagjaikról, foglalkoztatottjaikról, önkénteseikről, segítőikről, a szervezet 2012. évi bevételeiről. Az űrlapon továbbá meg kell adni a 2012. évi támogatások, juttatások, adományok összegét, főbb mérlegtételeket, valamint részletező adatokat, ezért azt a számviteli beszámoló és közhasznúsági melléklet birtokában szükséges kitölteni és a KSH-nak beküldeni május 31-éig.

Beküldés módja:
  • elektronikus úton: NONPROFIT@KSH.HU
  • papír alapon: KSH Győri főosztálya, 9002 Győr Pf. 37.
Nyomtatvány elérése: HTTP://WWW.KSH.HU/NYOMTATVANYOK

Az adatszolgáltatás elmulasztásának következménye:
Az adatszolgáltatás megtagadása, és így annak elmulasztása, valamint a késedelmes adatszolgáltatás a statisztikáról szóló 1993. évi XLVI. törvény 9/A. §-a alapján közigazgatási bírság kiszabását vonhatja maga után.

Forrás: civil.info.hu