Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2013. május 9.

SZIN fesztiválon a civilek - pályázat

A Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. pályázatot hirdet a SZIN fesztiválon történő civil megjelenésre. Pályázatot nyújthatnak be azok a működő társadalmi szervezetek, alapítványok stb., amelyeket a bíróság jogerősen nyilvántartásba vett és az alapszabályuknak, illetve alapító okiratuknak megfelelő tevékenységüket ténylegesen folytatják.

A pályázatok benyújtása a csatolt adatlapon lehetséges, aminek visszaküldése történhet faxon (+36-62/423-640), illetve postai úton (Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. , 6706 Szeged, Pf. 5.). A borítékra kérjük, írja rá „SZIN 2013 – civil részvétel”.

A fesztiválon való megjelenés díjtalan, a projekt lebonyolításához szervezetenként maximálisan 8 fő számára biztosítunk bérletet.

Pályázat beküldési határideje: 2013. június 15.
Pályázat elbírálási határideje: 2013. június 30.

Civil pályázat adatlap letöltése