Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2013. június 11.

13. ARC pályázat

Pályázat kiírása: 2013. május 27.
Pályázat határideje: 2013. július 9.

13. ARC - PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Marakodunk, szorongunk, vádaskodunk, panaszkodunk. Van rá okunk. Vagy nincs.  Tele vagyunk sérelmekkel, sérülésekkel, sebekkel. Kaptuk őket. Vagy mi okoztuk. Szavakkal, eszmékkel, tettekkel. Nem tudunk tőlük szabadulni. Ellenségeink vannak, akiknek mi lettünk ellenségei. Egymást tettük ellenséggé. Miért is? Mi fáj? Nem értjük, hogy miért nem értenek minket. Mi sem értjük őket. Kiket? Hiszen ők is mi vagyunk - magyarok. Mi csináltuk ezt, mi mind. Mi történt velünk?

Fogalmazd meg képben, mit gondolsz arról, ami ma körbevesz, ami tönkretesz, vagy felemel!

Gondolkodj, alkoss szabadon!

Legyél bátor és kritikus!

Pályázz! Legyél kiállító!

Pályaművedet óriásplakát formátumban készítsd el! Ld. technikai feltételek!

Az alkotói szabadság jegyében a felkínált főtémán kívül más aktuális ötlettel, témával is pályázhatsz!

Különdíj:
A MagNet Magyar Közösségi Bank különdíját a zsűri annak a pályázónak ítéli oda, akinek plakátja a lehető legkreatívabban hívja fel a figyelmet egy hasznos társadalmi üzenetre.

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK

Pályázat kiírója az ARC Művészeti Szolgáltató Kft.

Jogi és személyi feltételek:
  • Érvényesen pályázhat minden 18. életévét betöltött természetes személy, jogi személy vagy jogi személyiség nélküli bejegyzett szervezet (ez utóbbi kettő együttesen a továbbiakban: jogi személy).
  • A 18. életévét be nem töltött természetes személyek csak törvényes képviselőjük hozzájárulásával pályázhatnak. Pályázatuk akkor érvényes, ha az online regisztrációnál törvényes képviselőjük hozzájárult a pályázáshoz. Amennyiben a zsűri beválasztja az alkotó pályázatát a kiállításra, az csak abban az esetben állítható ki, ha a hiteles kézjeggyel ellátott törvényes képviselői nyilatkozatot a pályázó postai úton elküldi az ARC-nak.
  • Állampolgárság és lakóhely tekintetében a pályázat kiírója nem köt ki feltételt a pályázókkal szemben.
  • Pályázhatnak jogi személyek és jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaságok is.
  • Pályázni csoportosan is lehet.
  • A pályázat kiírójának tagjai, tisztségviselői, alkalmazottai, illetve a felsoroltak közeli hozzátartozói nem pályázhatnak.
További információk itt