Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2013. június 17.

Előadások nőknek Budapesten. Hogyan alkalmazzuk a marketinget és az értékesítést?

MEGHÍVÓ
Hogyan alkalmazzuk az új médiát a marketingben és az értékesítésben?
A marketing és az értékesítés együtt fejlesztik a vállalkozásokat


A Nőtárs Alapítvány marketing és értékesítés témákban képzést és konzultációkat tart női cégeknek és vállalkozást indítani tervező nőknek Budapesten 2013. júniusban és júliusban Budapesten.
A program a Nőtárs Alapítvány és az AIESEC a Közgazdászhallgatók Nemzetközi Szervezete együttműködésének keretében jött létre.

Az előadásokat és a konzultációkat Eunice Narea Kwak vezeti. New Yorkban, a Baruch College-ban frissen végzett amerikai-koreai egyetemista, most június elején szerezte meg Bachelor of Business Administration diplomáját. A fő szakterülete a közgazdaságtan, kiegészítve az információs technológiával és a társadalmi felelősséggel. Folyékonyan beszéli az angol és a koreai nyelvet.

Egy kis szolgáltató cég helyettes vezetője 5 éve. Előzetes tapasztalat nélkül, kemény munkával, elkötelezettséggel és a főiskolán tanultak felhasználásával a vállalkozás sikeresen működik, minden évben folyamatosan növekszik. Eunice terve, hogy hamarosan elindítja saját vállalkozását a vendéglátóiparban.

Az előadások és konzultációk nyelve angol (magyar nyelvű tolmácsolással).

Az előadások két fő témával foglalkoznak:

I. Online marketing és értékesítés
Az előadások célja: Megérteni az új médiát, az eszközeit és alkalmazásait.
Megmutatni a marketing és az értékesítés szoros kapcsolatát az új médiával.
Az új média alkalmazása és beépítése a marketingbe és értékesítésbe


II. Hagyományos marketing és értékesítés
Ezeknek az előadásoknak a célja: A marketing és az értékesítési stratégiák megértése. Megmutatni a marketing és az értékesítés közötti fontos kapcsolatokat.

A program előnyei a résztvevők számára: a marketing és az értékesítés megismerése és megértése, a már működő vagy az induló vállalkozásokba való beépítése.

Az előadásokat és konzultációkat keddenként és csütörtökönként tartjuk.

További információ és jelentkezés a Nőicégek.hu honlap műhely menüpontjában az alábbi linkre kattintva:
www.noicegek.hu/p/noicegek-muhely