Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2013. június 3.

NAV: Közlemény a 2012. rendelkező évi érvényes civil kedvezményezettekről

Közlemény a jogszabályi feltételeknek megfelelő, ténylegesen támogatásban részesült civil kedvezményezettek nevéről, adószámáról és székhelyéről, a 2012. évi állampolgári rendelkezések együttes összegéről, valamint az érvényesen rendelkezők számáról a 2013. május 22-i állapot szerint.

A személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló, többször módosított 1996. évi CXXVI. törvény 6/A. § (3) bekezdése szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal az alábbiakban ad tájékoztatást a jogszabályi feltételeknek megfelelő, ténylegesen támogatásban részesült civil kedvezményezettek nevéről, adószámáról, székhelyéről, a 2012. évi állampolgári rendelkezések együttes összegéről, valamint az érvényesen rendelkezők számáról a 2013. május 22-i állapot szerint.

A kimutatás a megnevezésük szerinti karakter- és betűrendben tartalmazza az érvényes civil kedvezményezettek adatait.

A kimutatás PDF és XLS formában ITT tölthető le