Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2013. szeptember 17.

A HORIZONT 2020 PROGRAM GENDER VONATKOZÁSAI

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Egyetemi Központ és a Nők a Tudományban Egyesület szeretettel meghívja A HORIZONT 2020 PROGRAM GENDER VONATKOZÁSAI kiemelt hangsúllyal az infokommunikáció és a mérnöki tudományok területére című nemzetközi konferenciára

A konferencia célja, hogy növelje a résztvevők tájékozottságát a kutatás-fejlesztés és innováció gender vonatkozásairól, és olyan aktuális információkkal lássa el hallgatóságot, amelyet felhasználhatnak a 2014. januárjában kezdődő EU kutatás-fejlesztési és innovációs keretprogram, a HORIZONT 2020 kiírásaira benyújtandó pályázataikban.
  • A konferencia időpontja: 2013. október 3. (csütörtök) 10:00-15:00
  • Helyszín: Hiemer Ház, 8000 Székesfehérvár, Oskola u. 2-4.
A konferencia nyelve magyar és angol; szinkrontolmácsolást biztosítunk.
A konferencián való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Jelentkezéseket korlátozott számban tudunk elfogadni, ezért kérjük, minél korábban (legkésőbb szeptember 30-ig) regisztráljon itt: http://arek.uni-obuda.hu/tamop/rendezvenyek/nate_konferencia