Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2013. szeptember 16.

„Women are Future” díj

Ismer olyan nőt, aki példaképként jelenik meg a Dél-dunántúli régióban? Tud olyan nő által irányított/alapított vagy „nő-barát” vállalkozásról, amely példaértékű lehet a térségben? Legyen Ön is részese a „Women are Future” díjnak. Nevezzen Jelölteket, vagy saját magát!

Küldje el nekünk javaslatait! Szeretnénk díjazni azokat a nőket, akik példamutató tevékenységet végeznek az élet bármely területén, legyen szó például üzletről, politikáról, cégvezetésről, a közvéleményről, vagy
jótékonyságról.

Keressük továbbá azokat a vállalkozásokat is, amelyek olyan munkakörnyezetet biztosítanak a nők számára, ahol egyenlő feltételrendszerben részesülhetnek, ezáltal hozzájárulva a régióból történő elvándorlásuk megakadályozásához.

A nyertesek díjazására egy nemzetközi konferencián kerül sor, jutalmuk pedig egy regionális imázs-kampány lesz.

A nemzetközi és regionális díjakra három kategóriában lehet pályázni:
  • Női kulcsszereplő a régióban
  • Nő-barát vállalkozás
  • Legjobb női induló vállalkozás
Határidő: 2013. szeptember 30.

További információk itt