Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2013. október 3.

Civil szervezetek szolgáltatásai árverésen

A Civil Licit pályázat eredményeként tizenegy civil szervezet nyert jogot arra, hogy szolgáltatásukat a Civil Licit fenntarthatósági aukcióján, november 12-én árverésre bocsátják.

Több mint hatvan civil szervezet pályázata közül választotta ki a vállalati vezetőkből és szakemberekből álló zsűri azokat a szervezeteket, amelyek projektjeire novemberben lehet licitálni a Design Terminálban. A nyertesek között van stresszkezelő és fogyatékos emberek befogadását elősegítő érzékenyítő tréning, az esélyegyenlőség megteremtésével összefüggő sportprogram, folyótisztítási akció, valamint hátrányos helyzetben élők integrációjára, felkarolására irányuló önkéntes program - közölte a Civil Licit Alapítvány az MTI-vel.

A közlemény kiemelte, hogy a civil szervezetek évről évre pályázat keretében nyerhetik el a jogot a Civil Licit aukción indulásra. A rendezvényen azokat a környezeti és társadalmi fenntarthatóságot elősegítő szolgáltatásaikat árverezik el a szervezetek, amelyek a társadalmi felelősségvállalás előmozdításában nyújtanak szakmai segítséget a cégeknek és a vállalatoknak.

Az árverésen felkínált szolgáltatásokra a vállalatok vezetői az aukció szabályi szerint licitálhatnak. Az immár hatodik rendezvény fővédnöke Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, a program szakmai támogatója a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség.

Forrás: MTI