Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2013. november 28.

A Norvég Civil Támogatási Alap Ösztöndíj program második pályázati kiírása

Az egyéni ösztöndíjas tanulmányutak célja, hogy elősegítse a fogadó országok civil szervezeteinek az érdekérvényesítés, a közösségi részvétel, a kapacitásfejlesztés és adományszervezés területén működő jó gyakorlatainak magyarországi adaptációját, illetve hozzájáruljon a támogató országok és Magyarország közötti kétoldalú kapcsolatok erősítéséhez.

A kiírás keretében 3-4 civil szervezeti vezető vagy aktivista 3-5 hónapos tanulmányútjának támogatására van lehetőség.

A pályázatok egyfordulósak, beadási határidő: 2014. január 22. du. 6 óra.
A pályázati felhívás elérhető az NCTA honlapján a Pályázati dokumentumok menüpont alatt, bővebb tájékoztatás kérhető az ösztöndíjprogramért felelős témagazda alapítványtól: Demokratikus Jogok Fejlesztéséért Alapítvány, tel: (1) 411-0410, email: demnet@norvegcivilalap.hu