Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2013. november 13.

Nehéz döntések: Nők a nemzetközi menedzsmentben címmel lesz előadás november 19-én

Nehéz döntések: Nők a nemzetközi menedzsmentben 

Várjuk a hallgatókat és a kollégákat 2013. november 19-én 17 órakor a BCE TársadalmiNem- és Kultúrakutató Központ által szervezett előadásra a C510-es terembe! (Budapest, 1093, Közraktár utca 4-6.)
A világon mindenhol kevesebb nő lép nemzetközi karrierre, mint férfi. Ennek számos okát feltárta a szakirodalom. Ebben az előadásban arról beszélünk, hogy a magyar felsővezető nők milyen akadályokkal küzdöttek meg nemzetközi karrierjük során, és mi (vagy ki) az, ami (vagy aki) segítette őket, illetve milyen tapasztalatokkal gazdagodtak nemzetközi karrierjük során. Az előadásban egy interjúkon alapuló friss, 2013-as kutatás eredményeit mutatjuk be.