Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2015. március 18.

Vizuális kommunikációs workshop női érdekérvényesítő szervezetek számára


Vizuális (filmes, fotós) kommunikációs workshop női érdekérvényesítő szervezetek számára.

Felhívás: Résztvevők jelentkezését várjuk!

A Palantír Film Alapítvány vizuális kommunikációs tréninget szervez női érdekérvényesítő szervezetek számára. A tréning célja, hogy a szervezetek munkatársai megtanulják fotós, filmes eszközökkel hatékonyan kommunikálni tevékenységeiket, szervezetüket és ez által nagyobb láthatóságot érjenek el, érdekérvényesítő képességük hosszútávon erősödjön.

2015. április és december között egy 64 órás képzést tartunk Budapesten, amelyre résztvevőket keresünk. A képzés 2015 áprilisában kezdődik és 10 hónapig tart (havi egy-két alkalommal, alkalmanként 8 órában).

Jelentkezési határidő: 2015. Március 30.

A képzés gyakorlat orientált, személyre/szervezetre szabott vizuális kommunikációs tréning, amely lehetőséget nyújt a résztvevőknek, hogy elsajátítsák a projektjeik tudatos és hatékony kommunikációjához szükséges tudást.

A képzés túlnyomó részt gyakorlati alapismeretek átadásából áll. Marketinges, filmes, grafikus és média szakértők segítségével a résztvevők elsajátítják a megváltozott médiaterepnek megfelelő vizuális kommunikációs eszközök tudatos használatát.

A képzés személyre szabott, tehát a jelentkező szervezetek megvalósulás alatt álló projektjeinek kommunikációján dolgozunk a tíz hónap alatt. A képzés végén minden projektet egy nyilvános sajtótájékoztatón pitch keretében, meghívott újságírók előtt prezentálnak a résztvevők.


Kiknek szól?
 • Női érdekérvényesítő szervezet alkalmazottjainak, akiknek
 • Van megvalósítás alatt álló projektje 2015-ben
 • Érdeklődnek a vizuális kommunikációs eszközök iránt és
 • Vállalják a teljes képzésen való részvételt

Mit kínálunk?
 • Vizuális kommunikációs alapismereteket - elméleti és gyakorlati tudást egy
 • Gyakorlat orientált képzésen
 • Szervezet aktuális projektjére fokuszált képzést
 • Nyilvánosságot a projektnek, médiakapcsolatokat
 • Network építés lehetőségét
 • Önkéntes munkatársat, aki segíti a munkát a projekt alatt
 • Útiköltség térítést a nem budapesti résztvevők számára
 • Teljes ellátást a képzés idején

Képzés helyszíne: DocuArt Filmművészeti Központ, 1092 Budapest Erkel u. 15.

Jelentkezés: Küldje el szakmai önéletrajzát és a megvalósítás alatt álló projektjének leírását maximum 700 karakterben, erre az email címre: palantir@palantirfilm.hu

Kapcsolat: Komlósi Orsolya
Tel.: 06-20-543-56-39
Email: palantir@palantirfilm.hu

A képzésen való részvétel ingyenes. A képzés piaci ára 450 000Ft.
A képzés a Norvég Civil Alap által támogatott Női sokszínűség képei -filmes workshop a hatékony kommunikációért című (NCTA-2015-11069-B) projekt keretében valósul meg. www.norvegcivilalap.hu 

Forrás: Palantír Film Alapítvány