Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2016. február 29.

„A civil szervezetek új Ptk.-val kapcsolatos kötelezettségei” címmel tájékoztatást tart a Fővárosi Törvényszék

A Fővárosi Törvényszék Polgári Kollégiuma Civil és Egyéb Cégnek nem minősülő Szervezeteket Nyilvántartó Csoportja az általa nyilvántartott szervezetek részére „A civil szervezetek új Ptk.-val kapcsolatos kötelezettségei” címmel 2016. március 8-án 10:00 órakor  
előzetes regisztrációhoz kötött tájékoztatást tart. 

Helye: Fővárosi Törvényszék 1055 Budapest Markó u. 27. II. emelet 55.

A tájékoztatáson való részvétel a terem korlátozott befogadóképessége – maximum 70 fő – miatt regisztrációhoz kötött!

Kérjük a Fővárosi Törvényszék Polgári Kollégiuma Civil és Egyéb Cégnek nem minősülő Szervezeteket Nyilvántartó Csoportja által nyilvántartott szervezetek érdeklődő képviselőit, ha részt kívánnak venni az előadáson, akkor jelentkezésüket elektronikus úton szíveskedjenek eljuttatni a Fővárosi Törvényszék Sajtó- és Nemzetközi Kapcsolatok Osztályához a sajto@fovarosit.birosag.hu e-mail címre 2016. március 2. napján 12.00 óráig. Kérjük, a jelentkezésben tüntessék fel a résztvevő, illetve a képviselt szervezet nevét.

A tájékoztatón a terem befogadóképessége miatt egy szervezettől legfeljebb két képviselő tud részt venni.

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a regisztrációval egyidejűleg – a sajto@fovarosit.birosag.hu e-mail címen – jelezhetik azokat a kérdéseiket is, amelyekről szívesen hallanának tájékoztatást.

A megadott időponton túl, vagy a létszám-kereten felül a jelentkezők regisztrálása nem lehetséges.

A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk.

Budapest, 2016. február 17.

Forrás: Fővárosi Törvényszék