Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2016. február 20.

Ingyenes jogi fórum alapszabály módosításhoz

Esemény időpontja: 2016. február 22.
Helyszín: Budapest V. kerület, Honvéd utca 22. (bejárat a Markó utca 11. felöl). - Motiváció Alapítvány székhelye

Annak érdekében, hogy minden civil szervezet könnyebben tudja a módosításokat elvégezni, a Budapesti Civil Információs Centrum 2016. február 22-én 17 órától jogi fórumot tart, ahol az alapszabály módosítása és annak tapasztalatai lesz a központi téma.

Kedves civil szervezetek, kedves képviselők!

Mint ismeretes, minden civil szervezetnek – függetlenül attól, hogy valaki közhasznú vagy sem – létesítő okiratát, alapszabályát meg kell feleltetni a Ptk. 2014. március 15-tel hatályba lépett módosításainak legkésőbb 2016. március 15-ig.

Azon civil szervezetnek, amelynek a legutóbbi bírósági eljárása során a végzése az új PTK hatályosulása után (2014. március 15.) született, nem kell ez év március 15-ig az új PTK előírásainak megfeleltetni a létesítő okiratot - hiszen ez a megfeleltetés már megtörtént.

Annak érdekében, hogy minden civil szervezet ennek meg tudjon felelni és könnyebben tudja a módosításokat elvégezni, a Budapesti Civil Információs Centrum 2016. február 22-én 17 órától jogi fórumot tart, ahol az alapszabály módosítása és annak tapasztalatai lesz a központi téma.

Várunk minden kedves szervezeti képviselőt, vezetőt a rendezvényen!

Jelentkezni e-mailen (cic@szazadveg.hu) lehet, megadva a szervezet és a résztvevő nevét.

Üdvözlettel:

Mráz-Horváth Edina
programvezető
Budapesti Civil Infromációs Centrum