Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2016. február 11.

PR - Civil Rapid Randi

  

 Az MPRSZ és a MagNet Bank idén februárban első ízben rendezi meg a PR – Civil Rapid Randit, amelyre ügynökségek, szakemberek jelentkezését várjuk.

Meghívó a PR – Civil Rapid Randi rendezvényre

Kedves Kolléga!

A MagNet Bank négy éve kezdte el Rapid Randi programját, amely során civil szervezeteket és kommunikációs szakembereket köt össze, hogy munkájukkal segítsék egymást.

A civil szervezeti jelentkezés már lezárult. A jelentkező pr-ügynökségek és szakemberek előzetesen kiválaszthatják, mely szervezetekkel szeretnének találkozni. A rendezvényen személyesen is bemutatkozhatnak és választhatják ki azon szervezeteket, amelyeket pro-bono munkával támogatni kívánnak. A támogatás mértéke nem haladhatja meg a 80 munkaórát fél év alatt.

A sikeres együttműködésekkel pályázni lehet majd az MPRSZ és a MagNet Bank „Legjobb Együttműködés” díjára, amelynek eredményhirdetése 2016 őszén lesz.

A PR-Civil Rapid Randi helyszíne és időpontja: 
2016. február 25. (csütörtök) 13.00-17.00
MagNet Bank-MagNet Közösségi Ház
Budapest, Andrássy u. 98.
Juhar terem

Figyelem! Csak az első 15 ügynökség/szakember jelentkezését tudjuk elfogadni.

Jelentkezési határidő: 2016. február 14.

További információ: titkarsag@mprsz.hu