Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2016. március 9.

Pályázati kiírás a Good Impactben való részvételre


PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Különleges programot indít útjára a Civil Impact, melynek fő célja, hogy egy rendezvény keretein belül sarkallja együttműködésre és valós üzleti partnerségre a civil és a for-profit szektor képviselőit, megmutatva az egymásban rejlő lehetőségeket. A Good Impact néven induló esemény egy friss kezdeményezés, melyen civil szervezetek rövid, erőteljes és rendhagyó prezentációkban, „showroomokban” mutatják be innovatív társadalmi szolgáltatásaikat vállalati döntéshozóknak mindössze 8 percben, melyeket a résztvevő vállalatok az esemény során megvásárolhatnak.

Az eseményre a civil szervezetek pályázat útján jelentkezhetnek 2016. március 16-áig. A szervezők a pályázat során olyan civil projekteket és szolgáltatásokat várnak, melyek jól beilleszthetők egy vállalat működésébe, valós megoldást kínálnak egy vállalati problémára a környezeti és társadalmi fenntarthatóság égisze alatt, legyen az akár egy önkéntes nap, egy családbarát munkahely program vagy éppen egy vállalat környezeti fenntarthatóságát elősegítő szolgáltatás.
A szervezők hisznek abban, hogy a civil szektorban összpontosuló tudás a vállalatok számára érték, és a két szektor találkozója serkentheti a szektorok közötti valós piaci folyamatokat, ezáltal a hosszútávú és fenntartható működést.

A Good Impact eseményt az ERSTE Alapítvány támogatja.

Csatoltan küldjük a részletes pályázati kiírást, valamint a Good Impact pályázati adatlapot, sok sikert kíván a Civil Impact Csapata!

A részletes pályázati kiírást megtekintheti: itt

A Good Impact pályázati adatlap elérhető: itt

Forrás: Budapesti Civil Információs Centrum