Nőicivilek.hu - Szervezetek a nőkért
A Nőicivilek.hu a Nőtárs Alapítvány tematikus honlapja a női civil szervezetekről és a női civil szervezeteknek.
A Nőicivilek.hu honlap célja a magyarországi és az európai női civil szervezetek közötti együttműködés, az együttgondolkodás, a közös cselekvés, a tudások és tapasztalatok megosztása, egymástól tanulás, programok szervezése, források teremtése, az egyéni és a közös feladatok és problémák megoldása.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2016. május 20.

Nonprofitok a Google Univerzumban

                      

Hogyan tegyük sikeresebbé szervezetünket a Google eszközök használatával?

Adománygyűjtés, érdekérvényesítés, ismertségnövelés - csak néhány a nonprofit szervezetek elsődleges céljai közül. Hogyan segítenek ezekben a különböző digitális eszközök? Milyen Google megoldások állnak rendelkezésünkre? Közhasznú szervezetek számára megrendezett konferenciánk ezekre a kérdésekre ad választ. 

A Google és partnerügynökségei, valamint a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány, június 6-án másodszor rendezi meg Nonprofitok a Google Univerzumban című rendezvényét, ez alkalommal közhasznú szervezetek számára, amelyek lehetőséget kapnak arra, hogy közelebbről megismerjék, milyen lehetőségek rejlenek a Google termékek használatában. A résztvevők betekintést kapnak a Google for Nonprofits csomag tartalmába, a jogosultsági kritériumokba, sőt alapfokú képzést kapnak az AdWords hirdetési rendszer használatáról és a YouTube videóhirdetésekről, amelynek segítségével megtudhatják, hogyan mozdíthatják előre ezek az eszközök szervezetük céljainak megvalósítását. 

A NIOK-ról röviden:
Szolgáltatásainkkal – küldetésünknek eleget téve – azért dolgozunk, hogy a civil szervezetek megerősödjenek az értékteremtésben, s mindezt hatékonyan, fenntartható módon, átláthatóan tehessék. A CivilTech program segítségével a nonprofit szervezetek technológiai kapacitásépítésével foglalkozunk oly módon, hogy a vezető szoftver- és hardvergyártók által nyújtott adományokat az egyes országok nonprofit szervezeteinek adománykéréseivel kapcsoljuk össze. A NIOK közreműködésével már 1,6 milliárd forintnyi szoftver- és hardver adományokhoz jutottak a hazai civil szervezetek. 

Mikor?
2016. június 6. hétfő 13:45 - 17:00

Hol?
Google Ground Budapest - 1082 Budapest, Nagy Templom utca 30.


További információk az előadókról és a programról a következő linkre kattintva érhetők el: